Véget ért a helyszínelés Nagyigmándon

2020. 08. 13., cs - 21:35
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A járműforgalom ismét zavartalanul haladhat a Győri úton.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 13-án 16 óra 45 perc körül Nagyigmándon, a Győri úton. Az elsődleges adatok szerint egy tehergépkocsi közlekedett Bábolna irányába, majd egy bekötőútnál balra kanyarodott. Bábolna felől érkezett egy motorkerékpáros, ami a kanyarodási manővert végző teherautó oldalának ütközött. A motort egy 24 éves férfi vezette, utasa egy 19 éves férfi volt. Mindkét személy a járműről leesett, a fiatalabb életveszélyesen sérült. A sofőr, a teherautó mögött haladó személygépkocsinak csapódott. A 24 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték a forgalom ismét zavartalanul haladhat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.