Véget ért az útlezárás a 32-es úton

2021. 02. 07., v - 17:19
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését a 32-es úton, a forgalom zavartalanul haladhat.

Mint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. február 7-én 13 óra körül Szolnok külterületén, a 32-es számú út 68. kilométerszelvényében. Egy szolnoki férfi és felesége közlekedett Zagyvarékas irányából Szolnok felé személygépkocsival. Haladásuk során eddig tisztázatlan körülmények között egy jobbra ívelő kanyarban a sofőr letért az autóval az úttestről, és a menetirány szerinti jobb oldali árokba hajtott, ahol a tetejére borult a gépkocsi. A baleset következtében a házaspár a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a forgalom zavartalanul haladhat tovább.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!