Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

2019. 11. 16., szo - 12:52
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Adonyi úton történt balesetben ketten megsérültek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Pusztaszabolcs belterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 16-án 12 óra 20 perc körül a 6207-es számú úton, az Adonyi út 52. szám előtt - megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett - eddig tisztázatlan körülmények között egy mentőautó villanyoszlopnak csapódott. Az elsődleges adatok alapján a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A forgalom rendőri irányítás mellett, a szomszédos utcák érintésével halad.

Kérjük, óvatosan vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.