Zavartalan a forgalom a 61-es főúton

2019. 07. 25., cs - 20:25
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A délután Nagykónyi közelében történt balesetben ketten vesztették életüket.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személygépkocsi közlekedett a 61-es főúton Tamási irányába – a 67-es kilométerszelvény közelében – 2019. július 25-én 13 óra körül. Az autós egy másik járművet előzött meg, az előzést követően visszatért saját forgalmi sávjába, azonban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan nekiütközött a neki szemben szabályosan közlekedő kamion bal elejének.

A személygépkocsiban négyen utaztak. A jármű vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült, jobb első utasa a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A hátsó ülésen utazó 38 éves és 41 éves pécsi nő az ütközést követően kirepült az autóból, mert biztonsági övüket nem használták. A 38 éves nő a helyszínen, míg a 41 éves nő kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.  

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a balesettel érintett útszakaszon ismét zavartalan.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindig használják a biztonsági övüket, mert életet menthet!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.