Zavartalan a forgalom a 65-ös számú főúton

2021. 09. 30., cs - 14:53
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Három ember halálával járó közlekedési baleset miatt útlezárás volt érvényben Som és Bábonymegyer között.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2021. szeptember 30-án 8 óra 45 perc körül, a 65-ös számú főút 69. kilométerszelvényében, eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy tehergépjármű.

A személyautóban öt gyulaji férfi utazott. A legfiatalabb 17, a legidősebb 27 éves volt. Közülük a baleset helyszínén hárman is életüket vesztették, a mentőszolgálat munkatársai további két személyt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszon 14 óra 42 percig útlezárás volt érvényben, jelenleg a forgalom újra zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.