Zavartalan a forgalom a 8604-es számú úton

2018. 06. 19., k - 01:58
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megszűnt a forgalomkorlátozás Sopronnémeti térségében történt halálos közlekedési baleset helyszínén.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 8604-es számú út 7-es kilométerszelvényénél, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A helyszíni szemle adatai alapján egy személygépkocsi közlekedett Sopronnémeti irányából Bogyoszló felé. Haladása során a 7-es kilométerszelvénynél egy kerékpárost előzött, akivel - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött. A közlekedési baleset során a kerékpárral közlekedő 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az érintett útszakaszon mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.