Zavartalan a forgalom a 8604-es számú úton

2018. 06. 19., k - 01:58
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megszűnt a forgalomkorlátozás Sopronnémeti térségében történt halálos közlekedési baleset helyszínén.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 8604-es számú út 7-es kilométerszelvényénél, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A helyszíni szemle adatai alapján egy személygépkocsi közlekedett Sopronnémeti irányából Bogyoszló felé. Haladása során a 7-es kilométerszelvénynél egy kerékpárost előzött, akivel - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött. A közlekedési baleset során a kerékpárral közlekedő 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az érintett útszakaszon mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.