Zavartalanul halad a forgalom a 8-as számú főúton, Rátót belterületén

2020. 04. 02., cs - 19:33
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. április 2-án 17 óra 55 perc körül a 8-as számú főút 178-as kilométerszelvényénél, ahol egy személyautó elsodort egy gyalogost.  Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gyalogos súlyosan megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 19 óra 30 perckor feloldották.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.