Zavartalanul halad a forgalom Vas megyében

2019. 10. 31., cs - 08:19
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén, Vasasszonyfa közelében.

Mint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2019. október 31-én, 5 óra 10 perckor Vasassszonyfa közelében, ahol egy személygépkocsi tisztázatlan körülmények között fának ütközött. Az ütközés következtében egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.  

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást 8 óra 12 perckor feloldották.

 A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal, kellő körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek. Legyenek előzékenyek és toleránsak a közlekedésben részt vevőkkel szemben!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.