Forgalmirend-változás Balatonfüred térségében

2020. 04. 09., cs - 17:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Alsóörsön, Balatonfüreden és Tihanyban.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend változásokra kell számítani 2020. április 9-én 12 óra és április 14-én 8 óra között:

- Alsóőrsön, a strand melletti, továbbá a református templom alatti parkolók lezárásra kerülnek, ezekben tilos a parkolás és a várakozás.

- Balatonfüreden, a 71-es számú főút alatti parkolók lezárásra kerülnek. Tilos a megállás a Huray utcai, a Borsos Miklós utcai, továbbá az Esterházy illetve a Kisfaludy strandnál lévő parkolókban, valamint a Zákonyi úti mélygarázsban. Behajtani tilos táblát helyeznek el a Jókai utcában, a kerektemplomtól a Süllő utcáig. Teljes útlezárás lesz a Kisfaludy utcán, a Blaha Lujza utcán, a Táncsics utcán és a Szabadság utcán – ezekbe az utcákba csak az ott lakóknak és az áruszállítóknak megengedett a behajtás.

- Tihanyban lezárásra kerülnek a Kossuth Lajos utca melletti, a Dózsa György utca és a Csokonai utca kereszteződésénél lévő, a Major utcában, a Major utca és Völgy utca közötti, továbbá a Levendulaház melletti parkolók. Megállni tilos táblát helyeznek ki a Major utcában, a Csokonai utcában, a József Attila utcában, a Dózsa György utcában, a Rendeskő utcában, a Völgy utcában és az Aranyház utcában.

Kérjük a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.