Forgalomkorlátozás Budapest I. kerületében

2019. 09. 07., szo - 22:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. szeptember 9-én Budapest I. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

 

Tilos megállni!

 

2019. szeptember 9-én 12 órától

2019. szeptember 9-én 24 óráig a Budapest I.,

 

Lánchíd utca mindkét oldalán,

Ybl Miklós téren,

Apród utca mindkét oldalán, valamint a

Váralja utcán.

 

2019. szeptember 9-én 17 órától

2019. szeptember 9-én 24 óráig a Budapest I.,

 

Attila úton a Dózsa György tér magasságában.

 

Lezárják!

 

2019. szeptember 9-én 17 órától

2019. szeptember 9-én 24 óráig a Budapest I.,

 

Lánchíd utca - Ybl Miklós tér – Apród utca útvonalat a Clark Ádám tér és az Attila út közötti szakaszon.

 

Szakaszosan és időszakosan lezárják!

 

2019. szeptember 9-én 22 óra 25 perctől

2019. szeptember 9-én 22 óra 35 percig, valamint

2019. szeptember 9-én 22 óra 45 perctől

2019. szeptember 9-én 22 óra 55 percig a Budapest I.,

 

Várkert rakpart és a Friedrich Born rakpart a Várkert Bazár homlokzatának magasságában.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kocsifeltörők a strandoknál

Balatonfűzfőről érkezett bejelentés a rendőrségre június 27-én arról, hogy délután az egyik helyi strand parkolójában a bejelentő autóját ismeretlen elkövető feltörte, és abból műszaki cikkeket, valamint készpénzt lopott el. Mint kiderült, sorozatbűnözők ténykedtek a környéken.

 

Vizsgán a lovasok

A lovas járőrök tanfolyamán részt vevők elérkeztek a II. vizsgához. A megjelent elöljárók is növelték a vizsga­drukkot: Kuczik János Zoltán dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség (KR) parancsnoka és Nagy György ezredes, a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóságának igazgatója. Az átrendelő szervek képviseletében Sipos Gyula vezérőrnagy, a Zala, Vereckei Csaba Iván dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője érkezett.

 

Kiapadhatatlan tűz a tűzszerésznél

A Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Tűzszerész Szolgálat robbanóanyag-kereső kutyavezetői közül az egyetlen női tűzszerész üdítő színfoltja a férfitársaságnak. Ádám Zsófia őrmester korát meghazudtolva sokéves tapasztalatot szerzett a kutyázás terén, a tűzszerészismereteket pedig kiváló rajttal csipegeti fel.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.