Forgalomkorlátozás labdarúgó-mérkőzés miatt

2020. 02. 18., k - 16:59
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a MOL Fehérvár FC – Újpest FC labdarúgó-mérkőzés miatt 2020. február 19-én 16 óra 30 perctől forgalmirend-változások lépnek életbe Székesfehérváron.

A labdarúgó-mérkőzés ideje alatt az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe a megyeszékhelyen:

 

  • A Temető utca a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területe mind a jármű, mind a gyalogos-forgalom elől lezárásra kerül 16 óra 30 perctől
  • A Homoksor a Hosszúsétatér és Vásártéri út közötti szakasza a Hosszúsétatér irányából egyirányúsításra kerül 16 óra 30 perctől  
  • A Csíkvári út a Hosszúsétatértől a dr. Serényi Antal utcai kereszteződésig terjedő szakasza lezárásra kerül, oda a stadion VIP meghívottai és technikai személyzete léphet be 16 óra 30 perctől.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.