Forgalomkorlátozás sportrendezvény miatt

2020. 06. 05., p - 12:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2020. június 6-án megrendezésre kerülő MOL Fehérvár FC – Kisvárda Master Good labdarúgó-mérkőzés miatt forgalomirend-változásokra kell számítani Székesfehérváron.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő sportesemény zavartalan lebonyolítása érdekében 2020. június 6-án 18 órától az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:

 

  • A Homoksor Hosszúsétatér és Vásártéri út közötti szakasza a Hosszúsétatér irányából egyirányúsításra kerül.
  • A Csíkvári út a Hosszúsétatértől a stadion irányába lezárásra kerül a dr. Serényi Antal utcai kereszteződésig, erre az útszakaszra csak a VIP meghívottak, továbbá a technikai személyzet hajthat be.
  • A Temető utcának a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti szakasza mind a jármű, mind a gyalogos-forgalom elől lezárásra kerül.

 

A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendőrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatossága és a balesetek megelőzése érdekében.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!