Ideiglenes forgalmirend-változás Tihanyban

2019. 06. 13., cs - 14:17
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendezvények miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a Balaton-parti településen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy rendezvények miatt az alábbi forgalomkorlátozások lépnek érvénybe Tihanyban:

- 2019. június 14-16. között, valamint június 22-én és 23-án 7 órától 20 óráig a Levendula Szedd Magad! rendezvény helyszíneit a 71-es főútról a 7117-es számú úton lehet megközelíteni, amelyet Tihany, Völgy utca kereszteződéséig a 71-es számú út irányából egy irányban vehetnek igénybe a közlekedők. A parkolás személygépkocsik részére a levendulás mellett biztosított, a Sajkodi soron a Kárász utca kereszteződéséig tilos lesz a parkolás. A falut ezeken a napokon a 7117-es számú út Balaton-parti szakaszán lehet elhagyni. 

- 2019. június 14-23-ig a Tihanyi Levendula Fesztivál idején a Major utca egyirányú lesz a Levendula Ház Látogatóközponttól a Kossuth utca irányába, és a Csokonai utca teljes hosszában az Egészségháztól a Geofizika irányába.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.