Ideiglenes forgalmirend-változás Zirc belterületén

2019. 08. 02., p - 10:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendezvény miatt forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a XXI. Bakonyi Betyárnapok rendezvény keretein belül megtartandó lovas felvonulás miatt Zircen, a Kossuth Lajos utcában, az Alkotmány utcától a benzinkútig félpályás útlezárás lesz érvényben 2019. augusztus 3-án, szombaton 14 óra és 14 óra 45 perc között.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.