Ideiglenes forgalomkorlátozás Zalaegerszegen

2020. 03. 06., p - 10:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Labdarúgó-mérkőzés miatt időszakosan lezárják a stadionba vezető útvonalakat.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és üzemeltetőket, hogy a 2020. március 7-én 19 óra 30 perctől megrendezésre kerülő ZTE FC – FERENCVÁROS TC NBI-es labdarúgó-mérkőzés rendőri biztosításával kapcsolatosan az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásokra és terelésekre kell számítaniuk Zalaegerszeg területén.

A mérkőzést megelőzően 18 óra és 19 óra között a szükséges ideig teljes szélességben lezárhatják a Zrínyi Miklós utca és a Dózsa liget Vasútállomás és Kosztolányi Dezső utca közötti szakaszát, a Bíró Márton utcát és a Stadion utat.

A mérkőzés befejezését követően 21 óra 30 perctől előreláthatóan egy óra időtartamban időszakosan lezárhatják a Stadion út, Bíró Márton utca, Kosztolányi Dezső utca, Béke liget és Zrínyi Miklós utca egyes szakaszait.

A forgalomkorlátozások ideje alatt a közlekedőknek rendőri karos forgalomirányításra kell számítaniuk az útkereszteződésekben.

Az útvonalakon torlódásra kell számítani, ezért javasoljuk kerülőútvonal választását.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam