Ideiglenes forgalomkorlátozások Székesfehérváron

2019. 04. 15., h - 15:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Sportrendezvény miatt útlezárásokra kell számítani a gépjárművezetőknek a megyeszékhelyen.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő MOL Vidi FC – Debreceni VSC labdarúgó-mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében 2019. április 16-án előreláthatólag 16 órától forgalomkorlátozásokra kell számítani a Homoksoron, a Csíkvári úton, valamint a Temető utcában.

A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendőrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatosságának biztosítása, illetve a balesetek megelőzése érdekében.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.