Időszakos forgalomkorlátozások Nyíregyházán

2019. 09. 12., cs - 07:14
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A futóversennyel érintett útszakaszokon a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve időszakos forgalomkorlátozásokkal biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását.

A 2019. szeptember 14-én 9-13 óra között Nyíregyházán megrendezésre kerülő III. Coloplast Jótékonysági Félmaraton és Minimaraton elnevezésű futóverseny miatt időszakos forgalomkorlátozásokra számíthatnak a közlekedők az alábbi útvonalakon:

Tölgyes utca - Sóstói Parkerdő - Westsik Vilmos utcai gyalog és kerékpárút  - Szegély utca - Boglárka utca - Csobolyó utca - Sugár utca - Szőlőskert utca - Verba tanyai út - Verba tanya területe - Lugas utca - Sövény utca - Lepke utca - Kemecsei utcai  gyalog- és kerékpárút  - Zsuzsanna utca - Mária utca - Venyige utca - Orsolya utca - Mackó utca - Vidra utca - Napfény utca - Szivárvány utca - Majális utca -  Csónak utca - Fürdő utca - Sóstó körüli futópálya - Strandfürdő területe - Berenát utca - Tölgyes utca.

A versennyel érintett útszakaszokon a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve időszakos forgalomkorlátozásokkal biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását. A torlódások elkerülése és a zavartalan közlekedés érdekében a szükséges kereszteződésekben rendőri forgalomirányítás mellett haladhat a forgalom. A verseny idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.