II. világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt lezárják a IX., XI. és a XXI. kerület egyes részeit

2020. 06. 10., sze - 09:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ideiglenes forgalomkorlátozást rendeltek el világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt Budapest IX., XI. és a XXI. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

Lezárják és kiürítik: 

2020. június 11-én 19 órától visszavonásig a Budapest IX., XI. és a XXI. kerület 

Rákóczi híd - Soroksári út - Földváry utca meghosszabbított vonala a Duna irányába - Weisz Manfréd úton található üzemanyag töltő állomás (MOL) magasságában a Csepel sziget - Kopaszi gát közötti terület, valamint a Duna ezen szakaszai.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A világháborús bomba kiemelése miatt a Magyar Államvasutak által kiadott korlátozások az alábbi linken érhetőek el:

https://www.mavcsoport.hu/mavinform/csutortok-esti-vasuti-korlatozasok-ferencvarosi-vonalakon


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.