Rally Európa-bajnokság 2020

2020. 11. 04., sze - 09:49
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyíregyháza belvárosában útlezárásokra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Tájékoztatjuk az állampolgárokat, hogy a Nyíregyházán megrendezésre kerülő Rally Európa-bajnokság 2020 belvárosi gyorsasági futamának ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra számíthatnak:

2020. november 5-én 19 óra és 22 óra között a pályabejárás, valamint a verseny napján 2020. november 8-án 7 óra és 15 óra között:

  • Nyíregyháza belvárosát lezárják,
  • a Bocskai utca az Inczédy sortól, a Hunyadi út a Vay Ádám körúttól, valamint a Szent István utca, az Iskola utca, az Országzászló tér és a Kálvin tér sem lesz járható.

Nyíregyháza belvárosában rendőri forgalomirányítás mellett halad majd a forgalom, ezért fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy a verseny útvonalára a futam ideje alatt senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja - a lakcímkártya bemutatása ellenében - az ott lakókat, valamint az oda érkezőket indokolt esetben beengedi.

Kérjük, hogy a verseny napján 7 óra és 15 óra között a belvárost kizárólag gyalogosan közelítsék meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.