Rally Európa-bajnokság Nyíregyházán

2019. 10. 31., cs - 14:38
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A térképen feltüntetett szűk belvárosi részen útlezárásokra számíthatnak a közlekedők.

Tájékoztatjuk az állampolgárokat, hogy a Nyíregyházán 2019. november 10-én megrendezésre kerülő Rally Európa-bajnokság belvárosi gyorsasági futam ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra számíthatnak:

  • a szűk bevárosi rész le lesz zárva,
  • a Bocskai utca a Kálmán utcától, a Szent István utca a Béla utcától, az Iskola utca, az Országzászló tér és a Kálvin tér nem lesz járható,
  • a körút azonban (beleértve a Vay Ádám körutat is) teljes hosszában járható lesz.

A lezárással érintett útszakaszokon a forgalmat rendőrök irányítják. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy a verseny útvonalára a futam ideje alatt senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja - a lakcímkártya bemutatása ellenében - az ott lakókat, valamint indokolt esetben az oda érkezőket beengedi.

Kérünk mindenkit, hogy a verseny napján 7 óra 30 perc és 18 óra között a belvárost csak gyalogosan közelítse meg, a járművek közlekedésére a körutat és az azon kívül eső útszakaszokat használják!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.