Rendezvény miatt forgalomkorlátozások Gyulán

2018. 04. 27., p - 10:57
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Sportrendezvény miatt megnövekedett kerékpáros és gyalogos forgalommal, teljes és félpályás útlezárásokkal kell számolni a fürdővárosban. A verseny idején ballagási ünnepségek is lesznek, ezért a rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében legyenek óvatosak, figyelmesek és körültekintőek.

Gyulán 2018. május 5-én tömegsport rendezvényt tartanak, emiatt 11 óra és 16 óra között forgalomkorlátozásokra kell számítani a városban.

A karitatív célokat szolgáló futó-, és kerékpáros verseny a Várkert utcából indul, majd a Kossuth Lajos utcán, a Városház utcán, a Hétvezér utcán át a Béke sugárútra kanyarodnak a versenyzők. Innen a Kossuth tér, Dr. Adler Ignác utca, Bartók Béla út, Vértanúk útja, Kossuth tér, Karácsonyi János, Szent László utca, Bethlen Gábor utcán át érnek el a Csigakerthez, ahonnan a Mátyás király utcán át, a Diófa utca, a Híd utca és a Tiborc utca érintésével érnek vissza a Várkert utcába.

A rendőrség kéri a sportrendezvényen résztvevőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében tartsák be a rendezők utasításait. Az útvonalak biztosítása miatt több helyen teljes, vagy félpályás forgalomkorlátozások lesznek. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat, illetve a szervezők, a polgárőrök és a rendőrök jelzéseit. A menetrend szerint közlekedő autóbuszok és a turista buszok áthaladását a rendőrség felvezetéssel biztosítja. A sportrendezvény idején ballagási ünnepség is lesz a városban, így a várható nagy forgalom miatt óvatosan, körültekintően közlekedjenek. A rendőrség, a rendezők nevében is előre köszöni a közlekedők megértését, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!