Útlezárás Nyíregyházán

2019. 05. 17., p - 08:31
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpárverseny ideje alatt fogalomkorlátozás várható.

A Nyírségi Kerékpárosok Sportegyesülete által 2019. május 18-án megrendezésre kerülő Nyíregyháza Nagydíj Háztömbkörüli Kerékpárverseny ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozás várható:

Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca, Országzászló tér, Kálvin tér útvonala 11 órától 18 óra 30 percig lezárásra kerül.

A versenyt követően az útlezárás 21 óráig már csak az Országzászló teret (Szarvas utca és a Zrínyi Ilona utca közötti rész) fogja érinteni a díjkiosztó idejére.

A lezárással érintett útszakaszokon a forgalmat rendőrök irányítják. A verseny idejére a közlekedők megértését és türelmét kérjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hétvégi forgalom a Csongrád megyei átkelőkön

Több mint 302 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 95 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén elérte a három órát, máshol jellemzően egy órás sor volt.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.