V4 Special Series 2019 kerékpárverseny Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

2019. 07. 17., sze - 14:30
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani a kétnapos verseny ideje alatt.

A V4 Special Series országúti kerékpárversenyt 2019. július 20-21-én rendezik meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A versenytáv mindkét napon több mint 150 kilométer, amely Vásárosnamény és Rakamaz között több települést és főbb közlekedési útvonalat is érint.

2019. július 20-án a verseny résztvevői 12 óra 30 perckor rajtolnak Vásárosnaményban, a Szabadság térről, majd három városi kör után Tákos, Csaroda, Tarpa, Gulács, Jánd érintésével visszatérnek Vásárosnaményba, ahonnan tovább haladnak Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Nyíregyháza-Sóstóhegy érintésével Nyíregyházára. A futam célba érkezése Nyíregyházán, az Országzászló téren 16 óra körül várható.

2019. július 21-én a verseny résztvevői 12 órakor startolnak Vásárosnaményban, a Szabadság térről, majd Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Vasmegyer, Tiszarád, Nagyhalász, Nyíregyháza-Sóstóhegy, Nyíregyháza, Nyírtelek, Rakamaz, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő és Paszab érintése után érnek Ibrányba, ahol négy kört tesznek még meg a célba érkezés előtt, amelynek várható időpontja 16 óra.

Mindkét napon a versennyel érintett útszakaszokon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.