V4 Special Series 2019 kerékpárverseny Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

2019. 07. 17., sze - 14:30
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani a kétnapos verseny ideje alatt.

A V4 Special Series országúti kerékpárversenyt 2019. július 20-21-én rendezik meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A versenytáv mindkét napon több mint 150 kilométer, amely Vásárosnamény és Rakamaz között több települést és főbb közlekedési útvonalat is érint.

2019. július 20-án a verseny résztvevői 12 óra 30 perckor rajtolnak Vásárosnaményban, a Szabadság térről, majd három városi kör után Tákos, Csaroda, Tarpa, Gulács, Jánd érintésével visszatérnek Vásárosnaményba, ahonnan tovább haladnak Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Nyíregyháza-Sóstóhegy érintésével Nyíregyházára. A futam célba érkezése Nyíregyházán, az Országzászló téren 16 óra körül várható.

2019. július 21-én a verseny résztvevői 12 órakor startolnak Vásárosnaményban, a Szabadság térről, majd Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Vasmegyer, Tiszarád, Nagyhalász, Nyíregyháza-Sóstóhegy, Nyíregyháza, Nyírtelek, Rakamaz, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő és Paszab érintése után érnek Ibrányba, ahol négy kört tesznek még meg a célba érkezés előtt, amelynek várható időpontja 16 óra.

Mindkét napon a versennyel érintett útszakaszokon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Zebrán gázolt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.