Kampányok

Véget ért a Sulimoped program Pest megyében

2018. 06. 17., v - 11:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A vakáció kezdete nemcsak a tanév lezárását jelentette a programban résztvevő abonyi diákok számára. Idén nyáron ők már segédmotoros kerékpárral is részt vehetnek a közlekedésben.

Közlekedik a család Zalában

2018. 06. 06., sze - 07:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Még nem késő jelentkezni a Zalaegerszegen megrendezésre kerülő közlekedésbiztonsági vetélkedő területi versenyére.

"Közlekedett a család”

2018. 06. 05., k - 11:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében 2018. június 9-én rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt, amelynek a Spirit Auto Kft. adott otthont.

"Távolság- tartós barátság"

2018. 05. 09., sze - 11:16
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Közös összefogással új balesetmeglőzési kampány indult útjára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának részvételével.

Motorosoknak tartottak előadást Beleden

2018. 03. 19., h - 08:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Beled és Környéke Motoros Klub meghívására érkeztek Beledre a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési szakemberei.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.