Zala megyei összesítő

2022. 01. 05., sze - 08:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 21 éves sormási férfi közlekedett egy tehergépjárművel 2022. január 4-én 18 óra körül a 74-es számú főúton Zalaegerszeg irányából, amikor a 36-os kilométerszelvénynél egy szarvas ugrott a gépjármű elé, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök négy főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.