Kábítószer-kereskedők rendőrkézen

2017. 07. 14., p - 12:12
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrsénekés a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai három kábítószer-kereskedőt fogtak el és állították elő Derecskén.

A rendőrök 2017. július 10-én megjelentek egy derecskei családi háznál, mivel ott a gyanú szerint két férfi és egy nő rendszeresen árult kábítószert. A nyomozók a házkutatáskor a lakás különböző részein 39 különböző méretű csomagban találtak és foglaltak le kábítószer-gyanús növényi származékokat. A nyomozás adatai szerint a dílerek Derecskén és Hajdú-Bihar megye több pontján terjesztettek kábítószert.

A rendőrök a V. Kálmánt, V. Dénest és V. F. Máriát előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Debreceni Járásbíróság 2017. július 12-én elrendelte mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikertelen próbálkozás

Újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen.

 

Keressük Szabó Milánt

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 14 éves, hejőbábai fiú eltűnése ügyében.

 

Szkeptikus volt, mégis célt értek a csalók

Egy vármegyénkben élő hölgy az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

 

Kiber7fő

Tanuljunk együtt ezen az online délután-ON-line!

 

Nyert több mint egy milliót vagy mégse…

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról 1,1 millió forint ígéretével több mint 5 millió forintot vett le egy álbankár. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.