Megszűnt az útlezárás Veszprém-Kádárta külterületén

2018. 01. 13., szo - 19:51
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a közlekedési baleset helyszínelését a 82-es számú főúton.

Ahogy azt korábban közöltük, eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött össze a 82-es számú főút 4. kilométerszelvényében, Veszprém-Kádárta közelében 2018. január 13-án 17 óra 43 perckor. A baleset következtében egy személy megsérült.

A baleset helyszínelése és műszaki mentése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentő hét perc

Mindössze ennyi idő kellett a készenléti rendőröknek, hogy kórházba szállítsanak egy lázgörcstől eszméletét vesztett kétéves kislányt. A gyors beavatkozásnak köszönhetően állapota már stabil.

 

Összefogunk az árvíz ellen

Logisztikában, felderítőtevékenységben, vagyonmegóvásban, forgalomirányításban segítik a védekezést a készenléti rendőrök.

 

Ajándék pontok és még száz forint

Tolna vármegyében többeket megkárosítottak ismeretlenek, akik a Yettel-ajándékpont beváltásáról szóló SMS-t küldtek gyanútlan felhasználóknak, majd egy adathalász linket. A megszerzett adatokat felhasználva vásároltak vagy nagyobb összegeket utaltak el a „nyertesek” pénzéből.

 

Árvíz Budapesten

Térképen mutatjuk a veszélyeztetett és a Budapesti Rendőr-főkapitányság által biztosított területeket.

 

Dílereken kattant a bilincs Vilmányban és Mérán

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt nyomoz az Encsi Rendőrkapitányság egy vilmányi és egy mérai férfival szemben. A dílerek a két településen kereskedtek a tiltott szerrel, amit többek között fiatalkorúaknak is értékesítettek.