Közlekedésbiztonsági versenyek Kiskőrösön

2017. 04. 21., p - 08:54
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A „Kerékpáros Iskola Kupa”, valamint a „Ki a mester két keréken?” versenyek megyei döntőjét rendezték meg a rendőrök Kiskőrösön.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Kiskőrösi Rendőrkapitányság közreműködésével 2017. április 19-én rendezte meg a „Kerékpáros Iskola Kupa”, valamint a „Ki a mester két keréken?” elnevezésű felmenő rendszerű versenyek megyei döntőjét Kiskőrösön.

 

A közlekedésismereti vetélkedők célja az általános iskolás diákok közlekedésbiztonsági, baleset-megelőzési ismereteinek felmérése, ezek további oktatásának, nevelésének módszertani segítése, valamint a tanulók részére megyei szintű megmérettetés lehetőségének biztosítása volt.

 

 

„Kerékpáros Iskola Kupa”:      I. hely – Antal Jázmin (Baja) és Tóth Balázs (Kiskőrös)

                                                 II. hely – Vincze Kata (Tiszakécske) és Turi Róbert (Kiskunmajsa)

                                                 III. hely – Cinkóczki Vivien (Kiskőrös) és Vankó Olivér (Kunszentmiklós)

 

 

„Ki a mester kétkeréken?”       I. hely – Tóth Rozi (Kunszentmiklós) és Reinhardt Márk (Kunszentmiklós)

                                                 II. hely – Korsós Odett (Kalocsa) és Gubacsi Kornél (Kiskőrös)

                                                 III. hely – Kupsza Dorina (Kiskőrös) és Ságodi Levente (Kiskunhalas)

 


A Kerékpáros Iskola Kupa 2017. május 16-18. között Sárváron megrendezésre kerülő országos döntőjén Antal Jázmin bajai és Tóth Balázs kiskőrös diákok, a  „Ki a mester két keréken?” elnevezésű vetélkedő visegrádi országos megmérettetésén 2017. május 30-31. között Tóth Rozi és Reinhardt Márk kunszentmiklósi tanulók képviselik megyénket.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.