Mikulás-napi akció Kiskunmajsán

2016. 12. 06., k - 14:21
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A városi baleset-megelőzési bizottság és a rendőrős egyenruhásai 2016. december 6-án közlekedésrendészeti akciót tartottak Kiskunmajsa több utcájában.

Az akcióban többek között Birtalan Róbert r. százados, rendészeti alosztályvezető, Turán György r. zászlós, a városi baleset-megelőzési bizottság titkára és a rendőröket segítő Mikulás ellenőrizte és „ajándékozta meg” a közlekedésben résztvevőket.  A szabálysértést elkövetők virgácsot és figyelmeztetést, míg a helyesen közlekedők csoki mikulást és szaloncukrot kaptak. A cél többek között az volt, hogy felhívják a gépjárművezetők és kerékpárosok figyelmét, hogy a téli időjárás beköszöntével is mennyire fontos a közlekedési szabályok betartása. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.