Rendőrök a motorosok mellett

2017. 07. 09., v - 08:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaszentgróton megrendezett III. Kéklámpás Ördögök Jótékonysági Motoros találkozó biztosításában a rendőrök is közreműködtek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a közbiztonság fenntartásán túl segítették a motorosok szombati felvonulását is a 2017. július 7-9. között megrendezett III. Kéklámpás Ördögök Jótékonysági Motoros találkozón. A több száz járműből álló menet számos érdeklődő előtt vonult fel Zalaszentgróton.

A rendőri jelenlét célja elsősorban a település lakóinak és a rendezvényen résztvevők biztonságának, a balesetmentes és nyugodt szórakozás körülményeinek garantálása, valamint a szabálysértések, bűncselekmények elkövetésének megelőzése, megakadályozása volt.

A motoros találkozóval már több éve a biztonságos motorozásra és a KRESZ szabályok betartásának fontosságára hívják fel a figyelmet az önkéntes polgárőr szervezők, akik többek között baleset-megelőzési feladatokkal, bemutatóval is színesítették a három nap programját.

A rendezvény biztosításában a Zalaszentgróti Városvédő Polgárőr Egyesület tagjai is részt vettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bangladesi férfiak lengyel kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Dolgoznál a rendőrségen?

​​​​​​​Felsőoktatási intézményben tanuló, roma származású fiatalok jelentkezését várja a rendőrség.

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.