Online vásárláskor is legyen körültekintő!

2016. 12. 11., v - 08:42
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tanácsai.

Az adventi időszakban is népszerű online vásárlások alkalmával mindig tartsa szem előtt:

  • Bankkártyával történő fizetés esetén lehetőség szerint olyan webáruházban vásároljon, amelynél a fizetés valamely banki oldalon keresztül történik.
  • Azon weboldalak esetében, melyek nevében elírás, vagy hiba található, legyen gyanakvó.
  • Az internetes csalások elkerülése érdekében kétkedve kezelje az olyan internetes eladókat, akik meglepően alacsony áron kínálják a termékeiket.
  • Részesítse előnyben a személyes átvételt és az utánvételes fizetést.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy ha bármilyen jogsértést észlel, kérjen segítséget és értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.