Elkezdődött a képzés Körmenden

2016. 11. 04., p - 11:53
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Már az iskolapadban a leendő határvadászok.

Dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok úr, az ORFK Hivatalának vezetője, a rendezvény elöljárója és Hollósi Gábor r. ezredes úr, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium igazgatója köszöntötte a határvadászképzést megkezdő hallgatókat a 2016. november 4-én ünnepélyes keretek között tartott tanévnyitón.

Az első csoportban összesen huszonhárman kezdték meg tanulmányaikat a Szakgimnázium falai között. A hallgatók közül ketten Győr-Moson-Sopron megyéből, öten Zala megyéből érkeztek, nyolc-nyolc hallgató pedig Veszprém megyéből és Vas megyéből csatlakozott a csoporthoz.

A határvadászképzés megkezdésével kapcsolatos bővebb információk pedig az alábbi  linken olvashatók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.