Betörők rendőrkézen

2016. 03. 18., p - 07:45
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a három helyi férfit.

Egy nő tett bejelentést 2016. március 15-én a reggeli órákban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecen, Rőzse utcában található házuk udvarára az éjszaka folyamán ismeretlenek bementek és a melléképületből két elektromos kerékpárt és egy elektromos láncfűrészt tulajdonítottak el. A nyomozók a bejelentést követően a helyszínre mentek, amelynek közelében felfigyeltek egy fehér színű személygépkocsira, amelynek sofőrje és utasai őket meglátva kiugrottak a járműből és elszaladtak. A nyomozók a hátrahagyott gépkocsiban megtalálták az egyik eltulajdonított elektromos kerékpárt, majd a három férfit másfél órán belül a közelben elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók J. Lászlót, C. Dánielt és K. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A megalapozott gyanú szerint K. Krisztián 2016 februárjában és márciusában további három debreceni ingatlanba tört be, amelyek közül két esetben C. Dániel, egyben pedig J. András volt a társa.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 26 éves, 23 éves és a 20 éves debreceni lakosok ellen lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A nyomozók kezdeményezték C. Dániel és J. László előzetes letartóztatását, míg harmadik társuk szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.