Elfogták a tiszaeszlári kerítéstolvajokat

2014. 08. 23., szo - 10:31
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi körzeti megbízottak pár óra alatt kézre kerítették a gyanúsítottakat.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Ferenc 31 éves tiszaeszlári lakos és B. Dávid 18 éves timári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. augusztus 20-án megjelent egy tiszaeszlári önkormányzat tulajdonát képező teleknél és az utcafront felől a betonoszlopokról levágták, majd eltulajdonították a drótkerítést és az ahhoz tartozó feszítő drótokat. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrsnek munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeképpen a feltételezett tetteseket rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfiak az eltulajdonított kerítést még aznap eladták egy helyi lakosnak, akit az ügyben a rendőrök tanúként hallgattak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.