Elmérgesedett szomszédi viszony

2015. 08. 15., szo - 11:28
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a kiskőrösi rendőrök azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint az utcán megfenyegették és bántalmazták a szomszédjukban lakó családot.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat garázdaság bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Károly 44 éves helyi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 4-én 17 óra körüli időben egy kiskőrösi tanya előtti területen előzetes szóváltást követően a férfi és a fia megfenyegette a  szomszédban lakó család tagjait. Az apa kavicsos homokot szórt a sértettekre, majd egy kerékpárt hajított egyikük felé. A nyomozás adatai alapján J. Károly bántalmazta és a nála lévő késsel megsebesítette az egyik sértettet, aki az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a terhelt 27 éves fia egy fejszével hadonászva életveszélyesen megfenyegette a család tagjait, majd egy földről felvett téglát dobott a sértettek kerítésének.

A kiskőrösi rendőrök J. Károlyt garázdaság bűntett és testi sértés vétség, fiát garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2015. augusztus 14-én 11 óra 15 perckor őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet az illetékes járásbíróság 2015. augusztus 15-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.