Fél óra alatt elfogták a rablókat

2016. 11. 02., sze - 17:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásba kerültek a csoportos rablás gyanúsítottjai, akik azért bántalmaztak két veszprémi lakost, mert nem adtak nekik cigarettát.

 

A Veszprémi Rendőrkapitányság csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két berhidai és egy jásdi lakos ellen. A nyomozás adati szerint a három férfi 2016. október 29-én 2 óra 30 perc körül a veszprémi Stadion utcában lökdösni, majd ütlegelni kezdett két helyi lakost, mert nem kínálták meg őket cigarettával. A sértettek az erőszak hatására két doboz cigarettát, öngyújtót és több mint ezer forintot adtak át a támadóknak, akik ezután a helyszínről elmenekültek.

A rendőrök a sértettek bejelentését követő fél órán belül elfogták, majd előállították a három férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságra, akiket a nyomozók őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Veszprémi Törvényszék 2016. október 31-én mindhárom férfivel szemben elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.