Fél óra alatt elfogták a rablókat

2016. 11. 02., sze - 17:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásba kerültek a csoportos rablás gyanúsítottjai, akik azért bántalmaztak két veszprémi lakost, mert nem adtak nekik cigarettát.

 

A Veszprémi Rendőrkapitányság csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két berhidai és egy jásdi lakos ellen. A nyomozás adati szerint a három férfi 2016. október 29-én 2 óra 30 perc körül a veszprémi Stadion utcában lökdösni, majd ütlegelni kezdett két helyi lakost, mert nem kínálták meg őket cigarettával. A sértettek az erőszak hatására két doboz cigarettát, öngyújtót és több mint ezer forintot adtak át a támadóknak, akik ezután a helyszínről elmenekültek.

A rendőrök a sértettek bejelentését követő fél órán belül elfogták, majd előállították a három férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságra, akiket a nyomozók őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Veszprémi Törvényszék 2016. október 31-én mindhárom férfivel szemben elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.