Garázda fiatalok Tégláson

2013. 06. 04., k - 15:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt nyomozást indított három hajdúhadházi fiatalember ellen.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt nyomozást indított három hajdúhadházi fiatalember ellen, akik 2013. június 4-én kora hajnalban Tégláson az Alkotmány utcában található csemetefák egyikét tövestől kihúzták, egy darabig magukkal vitték majd az úttestre letették, egy másik fa kalodáját pedig széttörték. Az esetről egy közelben lakó nyugalmazott rendőr tett bejelentést a rendőrségen, aki a járőrök kiérkezéséig a fiatalokat visszatartotta. Mint kiderült a 20, 18 és 17 éves férfiak sikeres vizsgájuk ünneplését követően indultak el a főtérre, miközben ittas állapotban, szórakozásból garázdálkodtak. A három fiatalt a járőrök előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrkapitányság a három gyanúsítottal szemben bíróság elé állítást kezdeményez.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.