Kábítószert birtokoltak

2015. 04. 22., sze - 14:30
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszaújvárosi rendőrök öt fővel szemben indítottak büntetőeljárást.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Cs. Alex 21 éves, B. Evelin 19 éves, F. Bertalan 23 éves, Cs. Gergő 19 éves, valamint B. Gergely 19 éves helyi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 2015. április 21-én történt elfogásukat megelőzően Cs. Alex és B. Evelin kábítószernek minősülő anyagot termesztett és fogyasztott, míg a többi gyanúsítottal szemben a rendőrök kábítószer fogyasztása miatt rendeltek el nyomozást.

A terhelteknél megtartott házkutatások során kábítószer termesztéshez, fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglaltak le a nyomozók.

A Cs. Alexnél megtartott házkutatás során a rendőrök egy flóbert pisztolyt is lefoglaltak, így vele szemben lőfegyverrel visszaélés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Kampf Szabolcsot

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 29 éves férfi eltűnésének ügyében.

 

Postán akart rabolni

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy boldogi férfi ellen. A Gödöllői Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Talicskába pakolt a tolvaj

A 30 éves férfi egy hétvégi házba tört be. A balmazújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták.