Két órán belül elfogták a betörés gyanúsítottját

2017. 04. 27., cs - 09:17
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt lopott egy üzletből egy férfi a Békés megyei Dobozon. A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Dobozon 2017. április 26-án 8 óra után 10 perccel értesítette egy helyi üzlettulajdonos a körzeti megbízottat, hogy betörtek a boltjába. A rendőrök két órán belül elfogták és előállították L. K.-t, aki a gyanú szerint a bűncselekményt elkövette. Az üzlet ajtaját egy korábban ellopott kulccsal nyitotta ki, majd a helyiségben megkereste a széf kulcsát, amiből több százezer forintot vett ki és vitt el. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 23 éves dobozi férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.