Két órán belül elfogták a betörés gyanúsítottját

2017. 04. 27., cs - 09:17
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt lopott egy üzletből egy férfi a Békés megyei Dobozon. A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Dobozon 2017. április 26-án 8 óra után 10 perccel értesítette egy helyi üzlettulajdonos a körzeti megbízottat, hogy betörtek a boltjába. A rendőrök két órán belül elfogták és előállították L. K.-t, aki a gyanú szerint a bűncselekményt elkövette. Az üzlet ajtaját egy korábban ellopott kulccsal nyitotta ki, majd a helyiségben megkereste a széf kulcsát, amiből több százezer forintot vett ki és vitt el. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 23 éves dobozi férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.