Már várták

2016. 10. 09., v - 11:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A 43 éves férfi betört egy törökszentmiklósi üzletbe, majd a zsákmánnyal a kirakaton keresztül akart távozni, de a biztonsági őr már várta.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves férfi ellen. A román állampolgár 2016. október 8-án 8 óra 45 perckor egy betondarabbal betörte egy törökszentmiklósi ruházati üzlet kirakatát, majd azon keresztül bemászott az épületbe. A betörésről jelzést kapott egy törökszentmiklósi biztonságtechnikai cég, amelynek irodája éppen az üzlettel szemben volt.  Az őr nem tétlenkedett azonnal a helyszínre futott. A román férfi éppen egy maroknyi ruhával mászott ki a betört kirakatüvegen, amikor az őr elfogta és értesítette a rendőrséget. A járőrök előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

 

Őrizetben a német embercsempészek

A rendőrök az M9-es autóúton ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és két embercsempész utazott.

 

Halálos baleset Gádoroson

Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó, a férfi a helyszínen meghalt.