Megölte, majd elásta

2013. 08. 23., p - 11:56
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Tompai házának kertjében ásta el a meggyilkolt férfi holttestét.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytatott egy 21 éves férfi eltűnése miatt. A rendőrségre 2013. március 21-én tett bejelentést egy tompai nő, hogy nála lakó 21 éves unokája március 4-én eltűnt, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

 

Az eljárás során a kiskunhalasi nyomozók tanúkat hallgattak ki és széleskörű adatgyűjtő munkát folytattak, melynek eredményeképpen kiderült, hogy utoljára V. Zoltán 53 éves tompai férfi találkozott az eltűnt fiatalemberrel.

 

A beszerzett adatok alapján a kiskunhalasi és a Bács megyei nyomozók 2013. augusztus 22-én délután ellenőrzés alá vonták V. Zoltán tompai ingatlanát. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztályától igénybe vett tetemkereső kutya által jelzett helyen a rendőrök megtalálták és kihantolták a márciusban eltűnt férfi holttestét.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Zoltán ellen. A férfival szemben őrizetbe vétele mellett folyik a nyomozás, a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pénztárcát lopott

Bíróság elé állítást javasolnak a budakeszi rendőrök egy helyi férfi ellen lopás miatt.

 

Rablás után átöltözött

Az Ózdi Rendőrkapitányság három órán belül elfogta, majd kihallgatásuk után őrizetbe vette a rablókat.