Mentőből lopott

2015. 08. 08., szo - 12:23
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfit egy napon belül azonosították, majd elfogták a soroksári rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 7-én egy Budapest XXIII., Tájkép utcai ház elé leparkolt mentőautóból egy - akkor még ismeretlen - férfi eltulajdonított egy GPS készüléket. Az esetet egy hölgy a szomszéd házból észlelte és kérdőre vonta az elkövetőt, aki elmenekült a helyszínről. 

A mentőegység az ellátást követően a gépkocsihoz érve értesült a történtekről és bejelentést tettek a rendőrségen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai rövid időn belül megállapították a gyanúsított személyazonosságát.

A soroksári nyomozók 2015. augusztus 8-án 9 óra körüli időben XXIII. kerületi lakcímén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Tamást, akit a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak, majd kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek.

A 28 éves férfival szemben a további eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.