Rendőrkézen a kenderesi páros

2015. 12. 20., v - 09:56
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisújszállási járőrök elfogták azt a két fiatalt, akik éjjel kerékpáron vitték a lopott hangfalakat Kenderesen.

A házának padlásán hallatszó csörömpölésre figyelt fel a bejelentő 2015. december 19-én 2 óra 40 perc körüli időben Kenderesen és azonnal értesítette a rendőrséget. A Kisújszállási Rendőrőrs járőrei perceken belül a helyszín közelében ellenőrizték azt a két férfit, akik kerékpáron tolva hangfalakat vittek. A rendőrök kérdésére beismerték, hogy a hangfalak egy közeli ház padlásáról valók. A járőrök elfogták a 22 éves férfit és a 15 éves társát, akiket előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrök a hangfalakat lefoglalták.

A nyomozók megállapították, hogy a terheltek az elmúlt napokban Kunhegyesen több ingatlanba is betörtek, ahonnan nyílászárókat, faliszekrény darabokat tulajdonítottak el, valamint az egyik ház udvaráról ezüstfenyőket vágtak ki és értékesítettek.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két kenderesi lakos ellen. A rendőrök a fiatalkorú terheltet őrizetbe vették.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.