Sorozatbetörők rendőrkézen

2016. 04. 06., sze - 11:49
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunhalasi rendőrök beazonosították és elfogták az üzletekbe betörő párost.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövetők 2016. március 1-től Kiskunhalas hat üzletéből többek között alkoholt, készpénzt, cigarettát és mobiltelefont loptak el. További három üzletbe is be akartak törni az ismeretlenek, de vagy nem tudtak bejutni, vagy a riasztó megzavarta őket.

 

A rendőrség a nyomozás során a betörések és kísérletek között összefüggést talált. A nyomozók rövid időn belül beazonosították és 2016. április 5-én 14 óra 10 perckor elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható M. Levente 28 éves soltszentimrei és G. József 37 éves szabadszállási férfiakat. A rendőrök őrizetbe vették a párost és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.