Tabletták az autóban

2015. 11. 27., p - 12:09
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi rendőrök két férfit vettek őrizetbe.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán H. Gábor 29 éves és S. István 27 éves albertirsai lakosok ellen.

A két férfit a rendőrök 2015. november 26-án 13 óra 40 perc körüli időben igazoltatták Ceglédbercel egyik utcájában. A gyanúsítottak által használt személyautóban az ellenőrzés során 100 darab kábítószergyanús – az elsődleges adatok szerint extasy - tablettát találtak a járőrök, ami az egyik ülés alá volt elrejtve. A tablettákat a rendőrök lefoglalták.

H. Gábort és társát a járőrök a helyszínen elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A H. Gábornál alkalmazott drog gyorsteszt kábítószer fogyasztására pozitív eredményt mutatott.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelését.

A két férfi ellen a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Melléképületből lopott

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 49 éves baksi férfit, aki egy hódmezővásárhelyi házból tulajdonított el szerszámokat, késeket és egy akkumulátortöltőt. Lopás miatt indult ellene eljárás.