Több nap, mint kolbász

2014. 12. 12., p - 14:30
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök evés közben érték tetten azt a férfit, aki egy ózdi hentesbolt raktárhelyiségébe betörve, különböző húskészítményeket akart eltulajdonítani.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. János 23 éves farkaslyuki lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. december 7-én 17 óra 30 perc körüli időben egy ózdi hentesbolt raktárának ablakát betörte, majd azon bemászva több kilogramm húst, kolbászt és tepertőt készített össze, amelyeket el kívánt tulajdonítani.

A riasztórendszerrel felszerelt üzlet egy távfelügyeleti céghez adott jelzést, amely riasztást a diszpécser továbbította a rendőrség irányába.

A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol a raktárban tetten érték és elfogták az egyik szál kolbászt éppen rágcsáló elkövetőt, akit az Ózdi Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.