Több százezer forintot lopott - videóval

2016. 10. 06., cs - 14:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több százezer forintot tulajdonított el egy szigligeti ingatlanból.

A rendelkezésre álló információk alapján egy 30 éves zalahalápi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. október 3-án 13 óra körül egy szigligeti családi házba bejutva közel hétszázezer forint készpénzt tulajdonított el.

A nyomozók adatgyűjtésének eredményeként egy zalahalápi férfi került a rendőrség látókörébe, akit 2016. október 5-én fogtak el az egyenruhások. Előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Deszknél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Újabb feltartóztatás Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Hat határsértőt tartóztattak fel

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egyedül próbálkozott

A határsértő jogellenesen jutott be Magyarország területére. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Négy határsértő Mórahalomnál

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.