Több százezer forintot lopott - videóval

2016. 10. 06., cs - 14:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több százezer forintot tulajdonított el egy szigligeti ingatlanból.

A rendelkezésre álló információk alapján egy 30 éves zalahalápi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. október 3-án 13 óra körül egy szigligeti családi házba bejutva közel hétszázezer forint készpénzt tulajdonított el.

A nyomozók adatgyűjtésének eredményeként egy zalahalápi férfi került a rendőrség látókörébe, akit 2016. október 5-én fogtak el az egyenruhások. Előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.