Tragédia Érsekvadkerten

2015. 02. 26., cs - 16:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megölte feleségét, majd végzett magával.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2015. február 26-án 8 óra 57 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy házaspár Érsekvadkert községből 2015. február 25-én a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott.  

A bejelentés alapján a rendőrség megkezdte Érsekvadkert község területén a két eltűnt személy felkutatását, melyet követően 14 óra körüli időben a település külterületén megtalálták a 23 éves férfi és a 25 éves nő holttestét. A jelenleg rendelkezésre álló elsődleges adatok szerint a férfi megölte a feleségét, majd önmagával is végzett. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.