Utcán árulták a drogot - Fotókkal

2014. 06. 07., szo - 09:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Két férfi ellen indított eljárást a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága, akik Józsefvárosban az utcán árultak drogot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást M. József Attila 44 éves és J. Alekszander 20 éves budapesti lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi hónapok óta a Budapest VIII., Dobozi utcában árult kábítószergyanús anyagot. A józsefvárosi rendőrök 2014. június 5-én 14 óra 50 perckor igazoltatták a Budapest VIII., Dobozi utcában J. Alekszandert, akinek a ruházatából 14 zacskó fehér és 1, 4 gramm alufóliában tárolt kábítószergyanús anyag került elő. M. József Attila autójával el akarta hagyni a helyszínt, azonban a rendőrök a Budapest VIII., Fiumei úton már fel is tartóztatták. A terhelteket a kerületi rendőrkapitányságra állították elő.

 

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőr-főkapitányság folytatja le, egyben előterjesztést tettek M. József Attila előzetes letartóztatásának indítványozására. J. Alexander szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.