Visszakapta az ellopott baromfikat

2014. 07. 23., sze - 07:09
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Élve megtalálták és visszaadták a sértettnek az ellopott baromfikat a hódmezővásárhelyi rendőrök.

Egy hódmezővásárhelyi férfi jelentette be a helyi rendőrkapitányságon 2014. július 18-án, hogy az éjszaka folyamán valaki bemászott a kertjébe, és a baromfiólból elvitt 5 tyúkot valamint 1 kakast. A vásárhelyi nyomozók a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként 2014. július 22-én házkutatást tartottak egy helyi ingatlanban. A rendőrök megtalálták és lefoglalták az ellopott baromfikat, amit még aznap vissza is adtak a gazdának. A tulajdonos a kakast azonnal felismerte, ugyanis az egyik lábára sántított.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 65 éves helybeli férfi ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.